رستوران رشیدی – تهیه غذای شرکتی
  • صفحه اصلی
  • درباره‌ی ما
  • منوی غذاهای رستوران رشیدی
  • بلاگ
آگوست 14, 2024 by zeinab azadi

طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس
آگوست 14, 2024 by zeinab azadi

فصل تابستان بهترین فرصت برای درست کردن کمپوت گیلاس است، زیرا می‌توانید به این میوه خوشمزه به راحتی دسترسی داشته باشید. پس بهتر است از این فرصت استفاده کرده و این کمپوت خوشمزه، آسان و بسیار ساده را درست کنید. نکته قابل توجه این است که این خوراکی را می‌توانید هم به تنهایی بخورید و هم روی همه چیز از بستنی تا کیک پنیری و وافل بریزید. در ادامه بهترین روش‌هایی که بتوانید به کمک آن‌ها این این دسر لذیذ را درست کنید، در اختیارتان قرار خواهیم داد. بنابراین اگر قصد دارید طرز تهیه کمپوت گیلاس را یاد بگیرید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

کمپوت را می‌توان گرم یا سرد سرو کرد و همانطور که گفتیم برای دسرهایی مانند کیک یا بستنی  این خوردنی را به عنوان تزئین اضافه می‌کنند. به تنهایی هم به عنوان یک دسر ساده و میان‌ وعده مورد استفاده قرار می‌گیرد.برخی از کمپوت‌های خانگی ممکن است به صورتی تهیه شوند که میوه خرد شود.حتی برخی افراد با مخلوط‌کن میوه را کمی خرد می‌کنند. البته حتما نیازی نیست که میوه‌های کمپوت را خرد کنیم و این موضوع سلیقه‌ای است.

مواد لازم: 

  •  گیلاس تازه: شما می‌توانید از گیلاس‌های سیاه، ترش یا گیلاس‌های شیرین استفاده کنید. من از گیلاس‌های تازه استفاده می‌کنم که خودم هسته‌ آن را در می‌آورم. البته شما می‌توانید از گیلاس‌های منجمد استفاده کنید و آن‌ها قبلا منجمد کردن هسته‌گیری کنید.
  • آب : برای ۵۰۰ گرم گیلاس، دو پیمانه آب استفاده کنید.
  • شکر: اگر قصد دارید کمپوت را با گیلاس‌های ترش درست کنید، باید کمی شکر به آن اضافه کنید. برای گیلاس‌های ترش می‌توانید از ۱/۲ پیمانه شکر استفاده کنید.
  • آب لیمو: این مورد دلخواه است و برای تعادل برابر شیرینی گیلاس‌ها استفاده می‌شود.
  • چوب دارچین یا وانیل: این مورد هم دلخواه است و برای طعم‌دار کردن می‌توانید استفاده کنی
  • طرز تهیه کمپوت گیلاس
  • با این چند مورد و یک قابلمه می‌توانید در عرض چند دقیقه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه درست کنید. همه این موارد را لازم است بر روی حرارت متوسط بپزید تا مایع به یک شربت غلیظ تبدیل شود. در ادامه مراحل را با هم مرور می‌کنیم:
  • در یک قابلمه مناسب، آب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر کاملاً در آب حل شود و شروع به جوشیدن کند.
  • اگر می‌خواهید از وانیل یا چوب دارچین استفاده کنید، در این مرحله آن‌ها را به شربت اضافه کنید.
  • گیلاس‌های هسته‌گیری شده را به شربت اضافه کنید. حرارت را کمی کاهش دهید تا گیلاس‌ها به آرامی بپزند و شربت قوام بیاید.
  • اجازه دهید گیلاس‌ها برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در شربت بجوشند. اگر دوست دارید کمپوت شما کمی ترش‌تر باشد، آب لیمو را در این مرحله اضافه کنید.
  • پس از اینکه گیلاس‌ها نرم و شربت کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمپوت به دمای اتاق برسد.
  • کمپوت آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و پس از خنک شدن کامل، آن را در یخچال قرار دهید.
  • به این چند نکته طلایی توجه کنید
  • از گیلاس‌های یخ‌زده هم می‌توانید استفاده کنید. داشتن گیلاس‌های یخ‌زده به این معنی است که شما می‌توانید در هر زمانی از سال این کمپوت را درست کنید.
  • میو‌ه‌های مختلف اضافه کنید. با اضافه کردن توت‌فرنگی یا تمشک (یا هر دو) این دسر را به یک کمپوت ترکیبی تبدیل کنید.
  • به جای آبلیمو، از مقداری سرکه هم می‌توانید استفاده کنید.
  • پس از پخت، می‌توانید در حالی که کمپوت گیلاس در حال خنک شدن است، کمی وانیل اضافه کنید.
  • ترفند پخت مربای گیلاس
  • یکی از مهم ترین مشکلاتی که در تهیه کمپوت گیلاس ممکن است برای ما پیش بیاید، تغییر کردن رنگ گیلاس است که باعث می شود تاثیر منفی روی ظاهر کمپوت ما بگذارد. دلیل این مشکل این است که گیلاس بیش از زمان تعیین شده روی حرارت باقی بماند.
  • سخن پایانی
  • در این مطلب با طرز تهیه کمپوت گیلاس و نکات مهم آشنا شدیم. در پایان بهتر است یادآوری کنیم که این کمپوت را هم می‌توان به تنهایی خورد و یا از آن به عنوان روکش روی چیز کیک و کیک استفاده کنید. همچنین می‌توان کمپوت گیلاس سرد شده را روی بستنی ریخت.
Previous articleطرز تهیه دلمه برگ مودلمه برگ مو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

برچسب‌ها

Agency Apollo13 Information Popular WordPress تهیه غذا تهیه غذا در منطقه شورآباد تهیه غذا شرکتی تهیه غذا شرکتی خاوران تهیه غذا شمس آباد تهیه غذا شمس‌آباد تهیه غذا شورآباد شرکتی خاوران شمس آباد شورآباد غذای شرکتی غذای شرکتی شمس آباد غذای شرکتی چهاردانگه غذای شرکتی کهریزک لاغری با رازیانه در هفت روز منطقه شورآباد چهاردانگه کترینگ کترینگ غذای شرکتی کترینگ کهریزک کهریزک

چرا رستوران رشیدی؟

رستوران رشیدی با بیش از ۲۰ سال سابقه، مجموعه ای از بهترین غذاهای ایرانی و بین المللی را در فضایی دلنشین و آرام ارائه می دهد. تیم حرفه ای ما در تمامی مراحل از تهیه تا سرو غذا، به دقت و کیفیت بالا اهمیت می دهد. این رستوران همچنین سرویس غذاهای شرکتی را به کاربران ارائه می‌دهد.

ارتباط با ما

کهریزک جاده قدیم تهران قم بلوار امام حسین( ۶۰متری شورآباد) پلاک۱۰۰
02156519700
info@rashidirestaurant.ir

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024
رستوران رشیدی© - تهیه و توسعه آبانت

About This Sidebar

You can quickly hide this sidebar by removing widgets from the Hidden Sidebar Settings.

Recent Posts

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس