برای تهیه این غذا کافیست قارچ و اسفناج را در سس پارمزان و شیر و خامه بریزید تا یک شام سریع و کم کالری درست کنید که فقط 25 دقیقه طول میکشد.
طرز تهیه پاستا قارچ خامهای و اسفناج
روغن را در یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز و قارچ را به مدت 10 دقیقه و تا زمانی که نرم و کمی قهوهای شود، تفت دهید. در همین حین، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید. سپس سیر را به تابه اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید. خامه و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس اسفناج را اضافه کنید و کنار بگذارید.
در مرحله آخر، پاستا را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پاستا را در سس قارچ خامهای بریزید و حدود 5 دقیقه دوباره روی حرارت بگذارید و روی حرارت ملایم بپزید تا اسفناج کاملا پخته شود. مقداری آب داغ را داخل مخلوط بریزید تا کمی شل شود. غذا را با فلفل سیاه مزهدار کنید تا خوشمزه و معطر شود.