سیب زمینی از مواد غذایی محبوب در جهان است و از سیب زمینی می توان در غذاهای مختلف استفاده کرد که در اینجا چند غذا با سیب زمینی را آموزش می دهیم.
اگر در خانه سیب زمینی در دسترس دارید بیایید تا طرزتهیه چند غذا ساده با سیب زمینی را برایتان بنویسم که خوشمزه اند و هم راحت. تعداد زیادی غذا ساده با سیب زمینی هست که میتوانید تهیه کنید اما در اینجا ۴ دستور تهیه غذا ساده با سیب زمینی را برایتان آماده کردیم.
سیب زمینی شکم پر
- سیب زمینی 3 الی 4 عدد
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- جعفری تازه 1 مشت
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را می شوییم و مقداری آب روی آن میریزیم تا روی سیب زمینی ها را آب بگیرد.
سپس شعله را روشن می کنیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
اکنون مایه گوشتی را حاضر می کنیم یعنی پس از پیاز داغ گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهیم.
سپس جعفری خرد شده را به آن افزوده و تفت می دهیم.
سیب زمینی ها را با پوست از وسط نصف می کنیم و داخل شکم هر دو نیمه را با یک قاشق کوچک خالی می کنیم. هر چقدر ضخامت دیواره های سیب زمینی کمتر باشد، در نهایت سیب زمینی شکم پرما طعم دارتر می شود.
از اضافه های سیب زمینی میتوانید برای تهیه پوره سیب زمینی استفاده کنید.
داخل شکم سیب زمینی را با پنیر پیتزا پر میکنیم و خوب پنیر را فشار میدهیم.
سپس روی پنیر یک لایه از مایع گوشتی میریزم و روی سطح مایع گوشتی را کمی پنیر پارمزان می ریزیم.
توپک سیب زمینی با گوشت
مواد لازم:
- سیب زمینی یک کیلو
- گوشت چرخ کرده چهارصد و پنجاه گرم
- تخم مرغ دو عدد
- کره سه قاشق غذا خوری
- آرد ذرت چهار قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذا خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
- پونه خشک شده دو قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز و سپس له میکنیم.
کره را با سیب زمینی های له شده داغ مخلوط می کنیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و دو قاشق آرد ذرت را با آن مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.
در تابه مقداری روغن زیتون ریخته و گوشت چرخ کرده را در روغن زیتون تفت می دهیم و سپس پونه خشک شده و رب گوجه فرنگی را هم به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
از سیب زمینی ها به اندازه ی توپک های کوچک بر می داریم و وسط آن ها را گود می کنیم.
وسط سیب زمینی ها یک قاشق از گوشت را می ریزیم و توپک را می بندیم.
توپک ها را در آرد ذرت می غلطانیم و در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.
سالاد سیب زمینی با ژامبون
مواد لازم:
- سیب زمینی نهصد گرم
- ژامبون شش ورق
- پیازچه خرد شده هشت عدد
- پیاز خرد شده یک عدد
- سس خردل یک قاشق غذا خوری
- سرکه سیب یک چهارم فنجان
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- آب دو قاشق غذا خوری
- شکر نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آبپز کرده و به قطعات بزرگ خرد می کنیم.
ژامبون ها را خرد کرده و سرخ می کنیم و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم.
پیاز را خرد کرده کمی تفت می دهیم و سرکه
سیب، آب، روغن زیتون، سس خردل و شکر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید سپس نمک، فلفل و پیازچه را اضافه می کنیم. همه مواد را به مخلوط سیب زمینی و ژامبون می افزاییم.