عدسی رستورانی و عدسی سنتی یکی از انواع آشهای اصیل و سنتی ایرانی است که همچنین یکی از غذاهای مقوی گیاهی است. با رستوران رشیدی همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به روش رستورانی یاد بگیرید.
مواد لازم
ماده مورد نیاز | میزان لازم برای ۴ نفر |
---|---|
عدس | ۲/۵ لیوان |
سیب زمینی | یک عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه | به اندازه کافی |
مرحله اول عدسی رستورانی
برای تهیه این عدسی رستورانی و خوشمزه ابتدا عدس را در یک کاسه بزرگ خیس میکنیم و حدود ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت باید در کاسه بماند. پس از این مدت عدسی را آبکشی و تمیز میکنیم.
مرحله دوم
اگر از عدسی محلی استفاده میکنید حتما با دقت آن را پاک کنید تا سنگریزه نداشته باشد. سپس پیاز را نگینی خورد کرده و با ۱ قاشق روغن زیتون در یک قابلمه مناسب تفت میدهیم.
مرحله سوم
در مرحله سوم تفت دادن پیاز را تا زمانی که سبک شود ادامه میدهیم. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس مواد را خوب تفت میدهیم تا رب گوجهفرنگی به خوبی سرخ شود. سرخ کردن رب گوجهفرنگی علاوه بر این که طعم و بوی خامی آن را میگیرد باعث میشود در پایان عدسی خوشرنگتری داشته باشیم.
در ادامه عدس آبکشی شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت تمایل عدس را هم کمی تفت میدهیم. و در ادامه ۶ لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم و درب قابلمه را قرار میدهیم تا عدس به آرامی بپزد.
مرحله ششم
مرحله هفتم
در ادامه سیب زمینی را به صورت مکعبهای کوچک خرد میکنیم تا راحتتر پخته شوند، سپس با آب سرد آبکشی میکنیم و کنار میگذاریم. پس از اینکه عدسها نیمپز شدند سیب زمینیهای خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله نهم
برای پخت سیب زمینیها ۳۰ دقیقه زمان کافی است و اگر آنها را خیلی زود داخل عدسی بریزیم له میشوند و ظاهر عدسی را خراب میکنند.پس از اینکه عدسی اماده شد میتوانید برای تزیین آن از کنجد ، جعفری تازه یا پیاز داغ به سلیقه خود استفاده کنید.
مرحله دهم
پس از اینکه عدسی را در ظرف مورد نظر خود کشیدید، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را برای زیبایی بیشتر روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید چند برش لیمو ترش تازه نیز در کنار عدسی خود سرو کنید.
در این مقاله از سایت رستوران رشیدی به آموزش عدسی رستورانی پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.
رستوران رشیدی یکی از بهترین رستورانهای کهریزک و شورآباد و شهرهای اطراف است که منوی غذای شرکتی و همچنین در طول هفته هر روز یک غذای مخصوص به عنوان غذای روز را سرو میکند.
شما میتوانید لیست غذاهای رستوران رشیدی را در لینک زیر مشاهده کنید: