رستوران رشیدی – تهیه غذای شرکتی
  • صفحه اصلی
  • درباره‌ی ما
  • منوی غذاهای رستوران رشیدی
  • بلاگ
آوریل 21, 2024 by رستوران رشیدی

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک
آوریل 21, 2024 by رستوران رشیدی

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده، خوشمزه و پف دار

آیا چیزی خوشمزه‌‎تر از پنکیک‌های نرم و خوشمزه‌ای وجود دارد که با عشق و علاقه تهیه می‌‎کنید؟ مسلما شما تنها عاشقان پنکیک نیستید زیرا این دسر یکی از محبوب‌ترین انواع دسر در سراسر جهان محسوب می‌شود. طرز تهیه پنکیک بسیار متنوع است و می‌توان آن‌را به هزار و یک روش تهیه کرد. شما می‌توانید پنکیک آمریکایی، پنکیک توت فرنگی، پنکیک مربایی و بسیاری موارد دیگر را برای وعده صبحانه خود طبخ کنید.

آیا به این فکر می‌کنید که ارزش دارد به جای اینکه پنکیک را آماده بخرید، آن‌را در خانه درست کنید؟ مطمئنا پخت پنکیک خانگی مزایای بیشتری دارد. زمانی که پنکیک را در خانه مورد طبخ قرار می‌دهید، متوجه خواهید شد که بافت و طعم آن به طور کامل با پنکیک‌های آماده تفاوت دارد. چیزی که کار شما را آسان‌تر می‌کند، مدت زمان کمی است که برای پخت این دسر نیاز دارید. بدین ترتیب، شما می‌توانید تنها در عرض 20 دقیقه پنکیک دلخواه خود را بپزید و با فیلینگ دلخواه تزئین کنید. آیا می‌خواهید بدانید که چگونه بهترین پنکیک را درست کنید؟ در این پست بهترین دستور پخت پنکیک را به همراه ترفندهای اصلی آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای پخت پنکیک پفکی

  • 1 فنجان آرد شیرینی پزی: طبق دستور پخت و طرز تهیه پنکیک خانگی، در صورتی که به گلوتن حساسیت دارید، لازم است که از آرد بدون گلوتن استفاده کنید. در غیر این صورت، آرد شیرینی پزی برای پخت پنکیک گزینه ای مناسب می باشد.
  • 3 قاشق چای خوری بکینگ پودر (16 گرم): بدون شک راز پف دار کردن پنکیک در مصرف صحیح بکینگ پودر خلاصه می شود. مطمئن شوید که بیش از 9 ماه از زمان خرید بکینگ پودر نگذشته باشد زیرا در این صورت پنکیک شما به صورت مطلوب پف نخواهد کرد.
  • نصف قاشق چایخوری نمک( 2 گرم) : گاهی نیز برای پف دار کردن پنکیک، از نمک استفاده می کنند.
  • 1 قاشق غذاخوری شکر( 10 گرم) : استفاده از شکر کاملا اختیاری است و به منظور شیرین کردن پنکیک مورد مصرف قرار می گیرد.
  • 1 فنجان شیر( 295 میلی لیتر)
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

طرز تهیه پنکیک خانگی

اگر می‎خواهید طرز تهیه پنکیک را به خوبی فرا بگیرید، لازم است که برای چند بار متوالی، از دستورپخت مورد نظر برای پخت پنکیک استفاده کنید. در این صورت، دستورپخت به خوبی در ذهن شما ماندگار می‎شود و دقیقا مانند یک سرآشپز حرفه ای، می‎توانید آن را تهیه کنید. برخی از افراد ترجیح می‎دهند پنکیک را در  ماهیتابه بزرگ درست کنند  و برخی دیگر در یک  تابه مستطیلی شکل. در هر صورت، می‎توانید این دسر خوشمزه را در هر نوع ماهیتابه‎ای که دوست دارید تهیه کنید. حقیقت این است که مهم نیست از چه ماهیتابه‎ای استفاده می‎کنید، بلکه این مهم است که ماهیتابه نچسب یا تفلون باشد.

بیایید مراحل تهیه پنکیک پفکی را فرا بگیریم:

  • برای پخت پنکیک خانگی، ابتدا در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را اضافه کنید. این ترکیب را با یک قاشق بزرگ یا یک همزن دستی مخلوط نمایید و در انتها، یک سوراخ در وسط آن ایجاد کنید.
  • حالا درست در نقطه‎ای که سوراخ ایجاد کرده‎اید، به ترتیب شیر، تخم مرغ و کره را اضافه کنید. سپس به آرامی تمامی مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست شود. دقت کنید که به هیچ عنوان آرد داخل مخلوط گلوله نشود زیرا در این صورت پنکیک شما بافت خود را از دست می‎دهد.
  • شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و پس از چند دقیقه، یک تابه نسبتا بزرگ را روی آن بگذارید. حرارت شعله را متوسط کنید و از مخلوط پنکیک، حدودا یک قاشق غذا خوری بردارید و داخل ماهیتابه بریزید. صبر کنید تا روی پنکیک حباب‎ ظاهر شود. در این هنگام، پنکیک را به سمت دیگر برگردانید و اجازه دهید کاملا مغز پخت شود. پس از برشته شدن هر دو طرف، پنکیک‎ها را داخل یک بشقاب قرار دهید و با فیلینگ دلخواه تزئین کنید.

نکات مهم برای پخت پنکیک خانگی

برای اینکه بتوانید بهترین پنکیک را طبخ کنید، لازم است که به دستور پخت پایبند بمانید و نکات اصلی را رعایت کنید. مسلما توجه به ریزترین نکاتی که در طرز تهیه پنکیک ذکر شده است، کمک می‎کند تا طعم و بافت پنکیک شما بی‎نظیر شود. برخی از این نکات عبارتند از:

  • طبق اصلی‎ترین دستورپخت و طرز تهیه پنکیک، مخلوط اولیه نباید خیلی مایع یا خیلی غلیظ باشد. برای متعادل شدن میزان غلظت مواد، در صورت لزوم از آرد یا شیر بیشتری استفاده کنید. با این حال مواد اولیه پنکیک باید قوام ایده‎آلی داشته باشد تا بافت نرم و اسفنجی پیدا کند و به عبارتی دیگر پفکی شود.
  • زمان ایده‌آل برای چرخاندن پنکیک هنگامی است که لبه‌های آن طلایی به نظر می‌رسند و حباب‌هایی را در مرکز پنکیک مشاهده می کنیم. بهتر است که چرخاندن پنکیک را به آرامی انجام دهید زیرا ممکن است حین این کار، پنکیک از وسط به دو نیم تقسیم شود.
  • یکی دیگر از ترفندها برای انعطاف پذیری پنکیک این است که آرد را با سرعت بالا هم نزنید، بلکه آن را به آرامی مخلوط کنید. همچنین بهتر است که حین مخلوط کردن، به جای استفاده از همزن برقی، از همزن دستی کمک بگیرید.
  • مطابق با طرز تهیه پنکیک، کناره‎های تابه نباید خیلی زیاد بلند باشد زیرا در این صورت، چرخاندن پنکیک سخت می‎شود.همچنین کف تابه نباید خیلی نازک باشد. اگر بتوانید هنگام پخت پنکیک از شعله پخش کنید استفاده کنید، گرما در سراسر تابه پخش می‎شود و پنکیک شما با سرعت کمتری طبخ می‎گردد.
  • پس از پخت پنکیک خانگی، می‎توانید آن را با هر فیلینگی که دوست دارید، طعم دار کنید. انتخاب فیلینگ مناسب کاملا به ذائقه شخصی شما باز می‎گردد.

پخت پنکیک خانگی نیاز به زمان زیادی دارد؟ فکر می کنید اگر مطابق با طرز تهیه پنکیک پیش بروید، به نتیجه مطلوب خواهید رسید؟ فکر می کنید کدام فیلینگ برای پنکیک خانگی مناسب تر است؟ اصولا انتخاب فیلینگ و ماده طعم دهنده برای پنکیک، تا حدود زیادی به سلیقه غذایی شما باز می گردد. برخی از افراد، به صورت متوسط هفته ای 1 الی 2 دوبار پنکیک درست می کنند. برای همین، ایجاد تنوع در نوع فیلینگ، می تواند برای این افراد خوشایند باشد. پس بهتر است به لیست زیر نگاهی بیاندازید و فیلینگ مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

  • انواع مربا و مارمالاد، برای طعم دار کردن پنکیک، ایده آل به نظر می رسند.
  • شکلات یکی از محبوب ترین فیلینگ ها در سراسر دنیا شناخته می شود و از این رو برای پنکیک نیز گزینه مطلوبی می باشد.
  • اگر دوست دارید پنکیک شما از هر نظر سالم باشد، می توانید از طعم دهنده هایی نظیر میوه( موز، گیلاس، توت فرنگی، آلبالو، سیب و …) برای آن استفاده کنید.
  • بسیاری از افراد پس از پخت پنکیک خانگی، ترجیح می دهند از خشکباری نظیر کشمش و گردو به عنوان طعم دهنده و فیلینگ، کمک بگیرند.
Previous articleعصرانه مقویعصرانه مقویNext article طرز تهیه یک سمبوسه فوری و آسان!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

برچسب‌ها

Agency Apollo13 Information Popular WordPress تهیه غذا تهیه غذا در منطقه شورآباد تهیه غذا شرکتی تهیه غذا شرکتی خاوران تهیه غذا شمس آباد تهیه غذا شمس‌آباد تهیه غذا شورآباد شرکتی خاوران شمس آباد شورآباد غذای شرکتی غذای شرکتی شمس آباد غذای شرکتی چهاردانگه غذای شرکتی کهریزک لاغری با رازیانه در هفت روز منطقه شورآباد چهاردانگه کترینگ کترینگ غذای شرکتی کترینگ کهریزک کهریزک

چرا رستوران رشیدی؟

رستوران رشیدی با بیش از ۲۰ سال سابقه، مجموعه ای از بهترین غذاهای ایرانی و بین المللی را در فضایی دلنشین و آرام ارائه می دهد. تیم حرفه ای ما در تمامی مراحل از تهیه تا سرو غذا، به دقت و کیفیت بالا اهمیت می دهد. این رستوران همچنین سرویس غذاهای شرکتی را به کاربران ارائه می‌دهد.

ارتباط با ما

کهریزک جاده قدیم تهران قم بلوار امام حسین( ۶۰متری شورآباد) پلاک۱۰۰
02156519700
info@rashidirestaurant.ir

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024
رستوران رشیدی© - تهیه و توسعه آبانت

About This Sidebar

You can quickly hide this sidebar by removing widgets from the Hidden Sidebar Settings.

Recent Posts

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس