رستوران رشیدی – تهیه غذای شرکتی
  • صفحه اصلی
  • درباره‌ی ما
  • منوی غذاهای رستوران رشیدی
  • بلاگ
می 25, 2024 by zeinab azadi

طرز تهیه پاستا خوشمزه و ساده ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا خوشمزه و ساده ایتالیایی با مرغ و سس سفید
می 25, 2024 by zeinab azadi

پاستا با سس سفید یکی از انواع پاستاهای بسیار خوشمزه، سریع و راحت است که می توانید آن را با انواع گوشت و مرغ و یا تنها با سبزیجات به سلیقه خود تهیه و میل کنید. این غذای بسیار خوشمزه و سریع یک نوع غذای ایتالیایی است که بسیار طرفدار دارد و در همه جای دنیا شناخته شده است و به دلیل وجود سس سفید مقداری شبیه به لازانیا است.

1مرحله اول: تفت دادن سینه مرغ

سینه مرغ را بدون استخوان کنید. سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید. داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و مرغ را به همراه ادویه ها و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

2مرحله دوم: افزودن قارچ

قارچ ها را خوب بشورید و اگر پوست سیاه دارد با کمک چاقو تیز پوست نازک قارچ را بگیرید و اسلایس کنید و به همراه قارچ تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

3مرحله سوم: تهیه سس سفید

در ادامه کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود. در انتها کمی پودر سیر و فلفل سیاه یا سفید را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و به مرغ و قارچ اضافه کنید.

4مرحله چهارم: تهیه پاستا با سس سفید و قارچ

در ادامه داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید. سپس کیم روغن و نمک اضافه کنید و پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا نرم شود. چند قاشق از آب پاستا داخل سس سفید بریزید و بعد پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و روی مواد پنیر و خامه را بریزید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ و یکدست شود. سپس داخل بشقاب سرو ریخته و با جعفری و کمی پنیر تزیین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پاستا با سس سفید و پنیر

  1. می توانید به دلخواه کمی جوز هندی و آویشن نیز اضافه کنید.
  2. افزودن خامه اختیاری می باشد ولی باعث بافت کرمی شکل می شود.
  3. اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید مقدار آن را کمی بیشتر بریزید.
Previous articleطرز تهیه یک سمبوسه فوری و آسان!Next article طرز تهیه مربای توت فرنگیمربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

برچسب‌ها

Agency Apollo13 Information Popular WordPress تهیه غذا تهیه غذا در منطقه شورآباد تهیه غذا شرکتی تهیه غذا شرکتی خاوران تهیه غذا شمس آباد تهیه غذا شمس‌آباد تهیه غذا شورآباد شرکتی خاوران شمس آباد شورآباد غذای شرکتی غذای شرکتی شمس آباد غذای شرکتی چهاردانگه غذای شرکتی کهریزک لاغری با رازیانه در هفت روز منطقه شورآباد چهاردانگه کترینگ کترینگ غذای شرکتی کترینگ کهریزک کهریزک

چرا رستوران رشیدی؟

رستوران رشیدی با بیش از ۲۰ سال سابقه، مجموعه ای از بهترین غذاهای ایرانی و بین المللی را در فضایی دلنشین و آرام ارائه می دهد. تیم حرفه ای ما در تمامی مراحل از تهیه تا سرو غذا، به دقت و کیفیت بالا اهمیت می دهد. این رستوران همچنین سرویس غذاهای شرکتی را به کاربران ارائه می‌دهد.

ارتباط با ما

کهریزک جاده قدیم تهران قم بلوار امام حسین( ۶۰متری شورآباد) پلاک۱۰۰
02156519700
info@rashidirestaurant.ir

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024
رستوران رشیدی© - تهیه و توسعه آبانت

About This Sidebar

You can quickly hide this sidebar by removing widgets from the Hidden Sidebar Settings.

Recent Posts

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس