پاستا با سس سفید یکی از انواع پاستاهای بسیار خوشمزه، سریع و راحت است که می توانید آن را با انواع گوشت و مرغ و یا تنها با سبزیجات به سلیقه خود تهیه و میل کنید. این غذای بسیار خوشمزه و سریع یک نوع غذای ایتالیایی است که بسیار طرفدار دارد و در همه جای دنیا شناخته شده است و به دلیل وجود سس سفید مقداری شبیه به لازانیا است.
1مرحله اول: تفت دادن سینه مرغ
سینه مرغ را بدون استخوان کنید. سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید. داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و مرغ را به همراه ادویه ها و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
2مرحله دوم: افزودن قارچ
قارچ ها را خوب بشورید و اگر پوست سیاه دارد با کمک چاقو تیز پوست نازک قارچ را بگیرید و اسلایس کنید و به همراه قارچ تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
3مرحله سوم: تهیه سس سفید
در ادامه کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود. در انتها کمی پودر سیر و فلفل سیاه یا سفید را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و به مرغ و قارچ اضافه کنید.
4مرحله چهارم: تهیه پاستا با سس سفید و قارچ
در ادامه داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید. سپس کیم روغن و نمک اضافه کنید و پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا نرم شود. چند قاشق از آب پاستا داخل سس سفید بریزید و بعد پاستا آبکش شده را به سس اضافه کنید و روی مواد پنیر و خامه را بریزید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ و یکدست شود. سپس داخل بشقاب سرو ریخته و با جعفری و کمی پنیر تزیین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پاستا با سس سفید و پنیر
- می توانید به دلخواه کمی جوز هندی و آویشن نیز اضافه کنید.
- افزودن خامه اختیاری می باشد ولی باعث بافت کرمی شکل می شود.
- اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید مقدار آن را کمی بیشتر بریزید.