ساندویچ تخم مرغ یک ساندویچ مقوی ، سیر کننده و سریع است که میتوانید در کمتری زمان ممکن انواع ساندویچ تخم مرغ را تهیه کنید.
تخممرغ یکی از انواع غذاهای مقوی است که به سرعت آماده میشود و سرشار از پروتئین و مواد معدنی و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن است. یک تخم مرغ حدود ۳ درصد از نیاز روزانه کالری آقایان و ۴ درصد از کالری مورد نیاز بانوان را تامین میکند. ساندویچ تخممرغ یکی از سریعترین و سادهترین ساندویچهایی است که میتوان آماده کرد.
برای تهیه ساندویچ تخممرغ میتوان از نان باگت یا نان لواش استفاده کرد و برای خوشمزهتر شدن ساندویچ میتوان از گوجهفرنگی و خیارشور و در صورت تمایل سس گوجهفرنگی استفاده نمایید.
ساندویچ تخم مرغ آب پز
مواد لازم
ماده مورد نیاز | میزان لازم برای ۳ نفر |
---|---|
تخممرغ آبپز | ۳ عدد |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
برگ کاهو تازه | به مقدار لازم |
نان باگت | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
خیارشور | دلخواه |
سس گوجه فرنگی | دلخواه |
طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز
سپس تخممرغها را پوست گرفته و حلقهای برش بزنید. مقداری از خمیر داخل نان باگتها را خالی کرده و با قاشق همه سطح داخلی نانها را به سس مایونز آغشته کنید.
حلقههای تخممرغ را درون نان بچینید و سپس کاهو و گوجههای خرد شده را در نان قرار دهید.
اگر تمایل داشتید میتوانید خیارشور هم به این ساندویچ اضافه کنید.
طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و قارچ
مواد لازم
ماده مورد نیاز | میزان لازم برای ۳ نفر |
---|---|
نان فانتزی | به میزان دلخواه |
تخممرغ | ۱-۲ عدد |
قارچ | ۱۰-۵ عدد |
ژامبون خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
نمک، فلفل، آویشن و پودرسیر | به میزان لازم |
روغن زیتون | دلخواه |
پنیر پیتزا | دلخواه |
طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و قارچ
پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید.
قارچ را ورقه ای خرد کرده و به پیاز ها اضافه کنید تا آبش کشیده شود و سپس کناری بگذارید از حرارت بیوفتد.
تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه ، آویشن و زردچوبه مخلوط کنید و هم بزنید یکدست شود.
نان فرانسوی را از قسمت صاف روی زمین قرار دهید و به صورت مستطیل از روی نان برش زده و داخلش را خالی کنید.
داخل نان را مخلوط روغن زیتون و پودر سیر بمالید.
تخم مرغ را با قارچ و ژامبون مخلوط کرده و داخل نان را با این مواد پر کنید و کمی پنیر پیتزا رویش بپاشید.
نان را داخل فویل بپیچید و در سینی فر قرار دهید.
ساندویچ تخم مرغ و قارچ را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
در این مقاله از سایت رستوران رشیدی به آموزش ساندویچ تخم مرغ ساده پرداختیم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.
رستوران رشیدی یکی از بهترین رستورانهای کهریزک و شورآباد و شهرهای اطراف است که منوی غذای شرکتی و همچنین در طول هفته هر روز یک غذای مخصوص به عنوان غذای روز را سرو میکند.
شما میتوانید لیست غذاهای رستوران رشیدی را در لینک زیر مشاهده کنید: