رستوران رشیدی – تهیه غذای شرکتی
  • صفحه اصلی
  • درباره‌ی ما
  • منوی غذاهای رستوران رشیدی
  • بلاگ
فوریه 15, 2024 by رستوران رشیدی

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی
فوریه 15, 2024 by رستوران رشیدی

طرز تهیه خورش بادمجان با طعمی جذاب و مجلسی

خورشت بادمجان

خورش بادمجان انتخابی عالی برای کسانی است که از طعم بادمجان لذت می‌برند. در طرز تهیه خورش بادمجان ابتدا بادمجان را در آب و نمک قرار دهید تا تلخی و تندی خود را از دست بدهد. پیاز را سرخ کنید و گوشت را به همراه پیاز تفت دهید. فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قابلمه آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. بادمجان و گوجه فرنگی را سرخ کنید و پس از افزودن چاشنی‌ها یعنی نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده، بادمجان و گوجه را نیز داخل قابلمه بریزید و ۱۵ دقیقه تا پخت کامل غذا صبر کنید.

خورش بادمجان

تعداد نفرات۴ نفر
زمان آماده‌سازی۳۰ دقیقه
زمان پخت۳ ساعت
میزان سختیمتوسط

طرز تهیه خورش بادمجان

بادمجان ماده غذایی خوشمزه و البته مفید است که می‌توان آن را به شیوه‌های گوناگونی همچون طرز تهیه قیمه بادمجان با گوشت و مرغ و خورشت بادمجان در رژیم غذایی جای داد. طرز تهیه خورشت بادمجان از جمله غذاهایی است که می‌توان برای مهمانی‌ها نیز سرو کرد.

مواد اولیه در طرز تهیه خورشت بادمجان ساده با گوشت

مواد اولیه لازم در طرز تهیه خورش بادمجان به شرح زیر است که با این میزان مواد اولیه می‌توان برای ۴ نفر خورشت بادمجان درست کرد:

مواد لازممقدار مورد نیاز
بادمجان قلمی۶ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آبلیموبه میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

دستور پخت خورش بادمجان

در ادامه طرز تهیه خورشت بادمجان را مرحله به مرحله دنبال کنید:

  • مرحله اول: بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید. داخل یک ظرف آب و مقداری نمک بریزید و بادمجان‌ها را به مدت نیم ساعت در آب‌نمک قرار دهید تا تلخی احتمالی و تندی آن‌ها از بین برود. در ضمن برای اینکه بادمجان‌ها در آب شناور نشوند، یک جسم سنگین روی آن‌ها بگذارید و به سراغ تهیه خورشت بروید.
  • مرحله دوم: پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید. پس از آنکه پیاز سرخ شد، گوشت خورشتی را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
  • مرحله سوم: فلفل و زردچوبه را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب از بین برود.
  • مرحله چهارم: حالا ۳ لیوان آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا خورشت با شعله ملایم پخته شود.
  • مرحله پنجم: پس از گذشت نیم ساعت، بادمجان‌ها را از آب خارج کرده و خشک کنید. حالا بادمجان‌ها را در تابه به همراه روغن سرخ کنید و سپس روی چند دستمال کاغذی ‌آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جدا شود.
  • مرحله ششم: گوجه فرنگی را نیز به صورت حلقه‌ای خرد کرده، در تابه بچینید و سرخ کنید. پس از اینکه گوجه‌ها کمی تفت داده شد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.
  • مرحله هفتم: بعد از پخته شدن گوشت، نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده را به قابلمه خورشت بیفزایید و هم بزنید. در ادامه بادمجان و گوجه سرخ شده را نیز داخل قابلمه بریزید، اما دیگر خورشت را هم نزنید تا گوجه و بادمجان وا نرود.
  • مرحله هشتم: پس از اضافه کردن بادمجان، خورشت بعد از ۱۵ دقیقه آماده است، اما توجه کنید که خورشت نباید آب زیادی داشته باشد، پس اگر مقدار آب غذا زیاد بود، منتظر بمانید تا آب اضافی تبخیر شود.

طرز تهیه خورشت بادمجان با مرغ

اگر به طعم گوشت قرمز علاقه ندارید، یا به هر دلیلی از خوردن گوشت قرمز منع شده‌اید، می‌توانید خورشت بادمجان با مرغ را امتحان کنید. برای تهیه این غذا با مرغ می‌توان مرغ تکه‌ای یا خورشتی استفاده کرد:

  • مرحله اول: پیاز را سرخ کنید و سپس مرغ را با پیاز تفت دهید. فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا خامی رب از بین برود.
  • مرحله دوم: یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزد و یک ساعت زمان دهید تا گوشت مرغ پخته شود.
  • مرحله سوم: چاشنی‌های غذا شامل نمک، زعفران و آبلیمو را نیز به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله چهارم: بادمجان و گوجه سرخ کرده را در مرحله پایانی داخل خورشت بریزید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببیند و غذای شما آماده شود.

نکات مهم در طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

برای آنکه یک خورشت بادمجان با طعم و عطر بی‌نظیر داشته باشید، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • از تفت دادن بیش از حد گوشت خودداری کنید، چراکه بافت آن سفت و دیرپز می‌شود.
  • اگر به طعم سیر علاقه دارید، می‌توانید ۲ حبه سیر را خرد یا پوره کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا سرخ شود؛ با این کار غذای شما عطر سیر خواهد داشت.
  • دقت داشته باشید که گوجه‌های حلقه‌ای، بیش از حد سرخ نشده و شکل خود را حفظ کنند.

 

  • طرز تهیه خورش بادمجان با قارچ مناسب گیاه‌خواران است و در تهیه این غذا قارچ جایگزین گوشت می‌شود. در واقع باید قارچ را با دیگر مواد تفت دهید و زمان پخت غذا نیز بسیار کمتر خواهد بود.
  • برای کاهش روغن غذا، می‌توانید به جای سرخ کردن بادمجان، آن را کبابی کنید.
  • در طرز تهیه خورشت بادمجان با لپه ابتدا باید لپه را به مدت چند ساعت خیس کنید. سپس لپه را به صورت جداگانه بپزید تا نرم شود. در نهایت پس از پختن گوشت، لپه را داخل خورشت بریزید.

روش نگهداری خورشت بادمجان و جلوگیری از خراب شدن خورش بادمجان

اگر مقداری از خورشت بادمجان باقی ماند، آن را داخل ظرفی درب‌دار ریخته و در یخچال بگذارید. خورشت بادمجان معمولا به مدت ۵ روز در یخچال سالم باقی می‌ماند. برای افزایش ماندگاری خورشت بادمجان، می‌توانید آن را فریز کنید و تا چند ماه در فریزر نگه دارید.

جایگزین‌ها در طرز تهیه خورشت بادمجان

استفاده از آبلیمو طعم شیرین خورشت بادمجان را به طعمی ملس و جذاب تغییر می‌دهد، اما شما می‌توانید به جای آبلیمو از آبغوره هم استفاده کنید. انتخاب دیگر نیز دانه‌های غوره است که باید همراه با آب جوش داخل قابلمه بریزید تا طعم ترش و جذاب غوره در غذا آزاد شود.

خواص بادمجان

بادمجان حاوی ویتامین‌های گروه B، K و A و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن و منیزیم است. آنتی اکسیدان‌های موجود در بادمجان از تشکیل سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش می‌دهد. از دیگر خواص بادمجان می‌توان به سلامت ریه، زیبایی پوست، تقویت فولیکول‌های مو و تقویت قوای جنسی آقایان اشاره کرد.

Previous articleپاستا قارچ خامه‌ای و اسفناجپاستا خامه‌ای و اسفناجNext article پخت فلافلپخت فلافل

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

برچسب‌ها

Agency Apollo13 Information Popular WordPress تهیه غذا تهیه غذا در منطقه شورآباد تهیه غذا شرکتی تهیه غذا شرکتی خاوران تهیه غذا شمس آباد تهیه غذا شمس‌آباد تهیه غذا شورآباد شرکتی خاوران شمس آباد شورآباد غذای شرکتی غذای شرکتی شمس آباد غذای شرکتی چهاردانگه غذای شرکتی کهریزک لاغری با رازیانه در هفت روز منطقه شورآباد چهاردانگه کترینگ کترینگ غذای شرکتی کترینگ کهریزک کهریزک

چرا رستوران رشیدی؟

رستوران رشیدی با بیش از ۲۰ سال سابقه، مجموعه ای از بهترین غذاهای ایرانی و بین المللی را در فضایی دلنشین و آرام ارائه می دهد. تیم حرفه ای ما در تمامی مراحل از تهیه تا سرو غذا، به دقت و کیفیت بالا اهمیت می دهد. این رستوران همچنین سرویس غذاهای شرکتی را به کاربران ارائه می‌دهد.

ارتباط با ما

کهریزک جاده قدیم تهران قم بلوار امام حسین( ۶۰متری شورآباد) پلاک۱۰۰
02156519700
info@rashidirestaurant.ir

آخرین مقالات

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024
رستوران رشیدی© - تهیه و توسعه آبانت

About This Sidebar

You can quickly hide this sidebar by removing widgets from the Hidden Sidebar Settings.

Recent Posts

طرز تهیه کمپوت گیلاسآگوست 14, 2024
طرز تهیه دلمه برگ موآگوست 5, 2024
رژیم فستینگجولای 23, 2024

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • آموزش آشپزی
  • رژيم‌های تناسب اندام
  • گیاه‌خواری
  • مقالات

اطلاعات

  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس